SLA_1080_Almere-mijn-trots

Almere mijn Trots

Suburbia in de Buurt speelt met acht jonge Almeerders tussen de 15 en 25 jaar de voorstelling Almere mijn Trots. Hoewel de stad nog niet heel oud is, kennen zij zelf geen wereld zonder Almere. Hoe is het om in deze stad op te groeien? En hoe verloopt de zoektocht naar je identiteit? Deze en nog vele andere vragen vormen de bouwstenen van de voorstelling.

Op zaterdag 29 juni kan je de voorstelling om 12.00 uur en 14.30 uur bijwonen.

Almere mijn Trots is het tweede deel van het drieluik Suburbia in de Buurt. Vorig jaar speelde Suburbia in de Buurt het eerste deel, Almere mijn Thuis, dat ging over Almeerders die naar deze stad zijn verhuisd. Het laatste deel, Almere mijn Toekomst, wordt volgend jaar gespeeld.

Meer informatie en kaartverkoop op www.suburbiaindebuurt.nl.