SLA_1080_2020-3-Opening-6

27 en 28 maart

Atelier doet mee aan Poort met Passie

Zaterdag 27 maart: Wat kan deze plek voor jou betekenen?

Op zaterdag 27 en zondag 28 maart sluit StrandLAB aan bij de vijfde editie van Poort met Passie. We doen mee met de route en op zaterdag is programmamedewerker Cleo aanwezig in het atelier om je meer te vertellen over StrandLAB. Ze onderzoekt graag met jou wat de plek voor de buurt kan betekenen en wat jij van het Almeerderstrand en de omgeving vindt. Kom tussen 11 en 16 uur langs bij het atelier.

Zondag 28 maart: Black Pencil en Gouden Haas

Op zondag 28 maart, tijdens de route Poort met Passie, zijn de makers van 11:00u tot 16:00u in Atelier StrandLAB aan het werk en kun je een kijkje komen nemen bij hun werkproces. Mocht je willen horen waar zijn aan hebben gewerkt, dan liggen er om 12 uur, 13 uur, 14 uur en 15 uur koptelefoons voor je klaar. Uiteraard worden alle coronaregels ter plaatse opgevolgd, voor een prettig en veilige ervaring.

Hoe klinkt de wind die over het water jaagt? Hoe klinkt de tijd die ooit begon? En hoe klinkt de tijd die stopt? Abstracte vragen, maar als je je laat meevoeren door wat je hoort en misschien zal je hoofd dan weidser zijn dan toen je die ochtend opstond.

Doe de Poort met Passie-route

Kom op zaterdag 27 of op zondag 28 maart tussen 11 en 16 uur deze leuke route lopen of fietsen langs allerlei stops onder weg. Waar kunstenaars en ambachtslieden hun passie laten zien, horen of zelfs laten proeven. Je kunt ook zelf aan de slag met een miniworkshop of een bouwpakketje voor thuis. Deelname is kosteloos en voor alle leeftijden. Begin in ieder geval bij het startpunt (1) bij het wijkteam aan de voorzijde van buurtcentrum de Ruimte. Daar ontvang je de definitieve route met alle informatie. Voor de eerste 250 deelnemers is er een goodiebag, die je deels onderweg gaat vullen. Veel is gratis, maar vergeet toch je pinpas niet mee te nemen voor hebbedingetjes.

Kijk bij het Facebook-event van Poort met Passie voor meer informatie.