Airstudio Glamping tent, ontwerp Studioworks

Bijzondere overnachtingen

Airstudio Glamping tent, ontwerp Studioworks

Bijzondere overnachtingen

Het creëren van duurzame en vernieuwende overnachtingsplekken in bijzondere artistieke creaties of bouwkunstige hoogstandjes en het ervaren van het unieke gebied tijdens de kampeernacht op het strand.

Wat gaan we doen?

Het creëren van duurzame en vernieuwende overnachtingsplekken in bijzondere, artistieke creaties, bouwkunstige hoogstandjes of vernuftige mobiele logeerplekken. Waar natuur en het nieuw gemaakte landschap ervaren kunnen worden op een steenworp afstand van Amsterdam. Waar de gasten de uniekheid van het gebied en de verhalen van Almere kunnen ervaren tijdens een kampeerfestival.

Wat willen we bereiken?

Nieuwe overnachtingsvormen of -ervaringen ontwikkelen in samenwerking met de ondernemers in het gebied. Versterken van de toeristische verblijfsplek, uitbreiden van recreatie, verstevigen van het architectuurimago van Almere en artistiek-experimentele profiel van Kustzone Poort. Deze bijzondere overnachtingsplekken of -evenementen sluiten aan bij de normen van Almere City Marketing voor Almere: stad van architectuur; jong en vernieuwend; stad aan het water; growing green cities (thema Floriade 2022).

Terug naar alle pilots