Contact

StrandLAB is continu in ontwikkeling en blijvend op zoek naar nieuwe samenwerkingen, programma ideeën én vrijwilligers om samen het programma uit te voeren. Heb je vragen aan of over StrandLAB? Ben je op zoek naar samenwerking? Of heb je een goed idee voor het Almeerderstrand? Stuur dan een e-mail naar info@strandlab-almere.nl. We spreken je graag!

Pers

Neem voor vragen over interviews, publicatie, beeldrechten en andere pers gerelateerde onderwerpen contact op via communicatie@strandlab-almere.nl.

Contactgegevens

Stichting StrandLAB Almere
IJmeerdijk 1-B
1309 BA Almere

info@strandlab-almere.nl

BTW-nummer

8606.97.186.B.01

KVK-nummer

76603601

Bereikbaarheid

Keolis en OV-fietsen

Op station Almere Poort kan je met de Keolis app een fiets van Keolis huren. Je fiets in ongeveer 10 minuten van het station naar StrandLAB. Je kunt op station Almere Poort helaas nog geen OV-fiets huren. Dit kan wel bij station Almere Muziekwijk en station Almere Centrum. Je bent dan in respectievelijk 17 of 25 fietsminuten op het Almeerderstrand.

Lopen
Vanaf station Almere Poort loop je in 20 minuten naar het strand (1,7 km). Houd voor de richting het adres van Strandrestaurant Poortdok, IJmeerdijk 1 aan. Kies voor zowel de loop- als fietsroute in je navigatieapp voor de fietsroute via de wijk Duin. De navigatie voor de looproute die de app kiest via de Poortdreef, is niet veilig voor voetgangers.

Auto en parkeren
Mocht je met de auto komen, volg dan vanaf de Poortdreef de afslag naar het Muiderstrand, de nieuwe asfaltweg naar links. Deze weg slingert ongemarkeerd van oost naar zuid richting de IJmeerdijk. Boven aan de IJmeerdijk is nieuwe ruime en gratis parkeergelegenheid. Alleen tijdens grote evenementen betaal je soms parkeerkosten. Vanaf de parkeerplaats loop je in 3 minuten naar het atelier van StrandLAB het rode glazen huis op het strand.

Bus
Lijn 322 van Almere Stad Parkwijk naar Amsterdam Amstel stopt bij halte Almere Strand. De buschauffeur is niet gewend hier te stoppen, dus meldt bij instappen dat je bij die halte eruit wilt.

Bereikbaarheid strandlab