SLA_1080_2020-1-Duin

Deel je mening over Almere

Hoe is het om te wonen, werken en leven in Almere? Om daarachter te komen organiseert SteenhuisMeurs vijftien rondetafelgesprekken met zo veel mogelijk Almeerders.

Aan de hand van vragen en dialogen worden verschillende ervaringen en gedachten verzameld over Almere. Deze verzameling vertaalt SteenhuisMeurs – bureau voor cultuurhistorie en gebiedsontwikkeling – in een representatief beeld van de ‘Almeerse ervaring’ en de relatie tussen de stad en het landschap. Dit doen zij in opdracht van de gemeente, die het beeld de komende jaren kan gebruiken bij de vorming van gemeentelijk beleid en een nieuwe stedelijke visie.

Doe mee

Om een zo representatief mogelijk beeld van het leven in Almere te kunnen vormen, is het van belang dat zo veel mogelijk Almeerders aan het woord komen. Schuif daarom aan bij een van de rondetafelgesprekken op 4, 10, 13 of 24 februari.

Aanmelden

Stuur een mailtje met de dag dat je mee wilt doen met een gesprek naar casperlodewijks@steenhuismeurs.nl en hij informeert je verder. StrandLAB helpt SteenhuisMeurs graag met het zoeken naar mensen die mee willen doen en deelt daarom deze oproep.