SLA_1080_speelwildernis-3

Doe mee met theater Goudhaantje

Zondag 14 juli is het je laatste kans om nog mee te doen met de making-of van de voorstelling Goudhaantje van De Speelwildernis. Tussen 14.00–16.00 uur kun je beleven hoe het was toen de schepen nog over de Zuiderzee voeren.

Lekker met je handen en voeten in het zand en bouwen maar! Het kan op zondagmiddag 14 juli op het Almeerderstrand samen met de personages uit de toekomstige voorstelling Goudhaantje van De Speelwildernis. Naast spelen in het zand wordt er ook gespetterd in het water, hoe kan het ook anders als je met zijn allen op het strand bent. Actie dus. Bouwen, spelen, ravotten, techniek, spetteren, experimenteren, leren, natuur, archeologie en de middag van je jeugdige leven in een. Wie wil dat nou niet? We gaan deze zondag in ieder geval het water in.

Goudhaantje 2020

De Speelwildernis onderzoekt met dit buitentheateratelier samen met deelnemers en publiek hoe de voorstelling Goudhaantje in de zomer van 2020 het best gespeeld kan worden. Goudhaantje speelt in de tijd toen schepen over de Zuiderzee – nu het IJsselmeer – naar het Verre Oosten voeren en soms voor de kust voor Pampus lagen. Wil jij ook ontdekken hoe je theater maakt? Doe dan mee!

 Aanmelden

Je kan meedoen vanaf 7 jaar. Het is wel belangrijk dat je een zwemdiploma hebt. Aanmelden kan via Eventbrite, deelname is gratis. Verzamelpunt is strandrestaurant Poortdok, IJmeerdijk 1. Meer informatie op www.speelwildernis.nl.