SLA_1080_2020-1_Lieke-Benders

20 mei 2020 - 20.00 uur

DUIN-bewoner, kom langs bij het online spreekuur!

Als artist-in-residence van StrandLAB doet Lieke Benders onderzoek naar het Almeerderstrand, de omgeving en zijn bewoners. Met haar theatergezelschap Hoge Fronten ontwikkelt Lieke theaterprojecten waarbij een dialoog met de plek en haar bewoners ontstaat. Daarnaast zijn stilte en stilstand een belangrijk thema in haar werk.

Graag was Lieke op pad gegaan in DUIN om kennis te maken met de bewoners, samen een kop koffie te drinken en te praten over de buurt. Maar door de Corona-situatie is dit nog niet eenvoudig om dit, uiteraard op een verantwoorde manier, voort te zetten. Daarom organiseert Lieke op 20 mei om 20.00u een online spreekuur voor de bewoners van DUIN. Tijdens het spreekuur vertelt Lieke over haar theaterprojecten en onderzoekt zij hoe zij een theatrale route in DUIN kan vormgeven. Zijn er bijzondere verhalen te vertellen? Heeft Corona een grote impact op de contacten in de buurt? Biedt het strand troost in deze periode? Kortom, genoeg om over te kletsen!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan het gesprek? Stuur een mailtje naar Lieke via lieke@hogefronten.nl

Benieuwd naar wat deze theatermaakster nog meer maakt? Bekijk dan de reportage over ‘Gluren’ of de trailer van ‘STIL.de rondwandeling’

Meer info over het project lees je ook hier.