SLA_1080-picnic

Een dag vol activiteiten op het Almeerderstrand

Kom zaterdag 29 juni naar het Almeerderstrand. Op het programma staan een gezellige picknick, een voorstelling van Suburbia in de Buurt en de opening van de Strandwachters. Het belooft een mooie dag te worden!

Picknicken op het Almeerderstrand

Neem je picknickmandje en kleedje mee naar het Almeerderstrand om tussen 11.30–14.30 uur gezellig samen te eten en te drinken. Wissel hapjes uit met anderen en ontmoet nieuwe mensen. De picknick op het Almeerderstrand was het winnende idee van de StrandLAB Awesome Almere Pitch Night 2018 in samenwerking met de Economic Board Almere.

Trots op Almere

Tijdens het picknicken kan je kijken naar de voorstelling Almere mijn trots van Suburbia in de Buurt. In deze voorstelling vertellen acht jonge Almeerders die geboren zijn in de stad hun verhalen. Zij groeien op in een stad die nog niet heel oud is, maar zelf kennen ze geen wereld zonder Almere. Hoe voelt dat? Waar zijn ze trots op? Dit is het tweede deel van het drieluik Suburbia in de Buurt. Meer informatie en kaartverkoop (kaarten zijn 5 euro per stuk) op www.suburbiaindebuurt.nl.

Strandwachters

Strandwachters zijn zit- en ligobjecten die op en langs het strand verrijzen. Zij vormen samen een route langs verhalen over deze plek. Vanaf de Strandwachters kunnen strandgangers heerlijk over het water uitkijken. Op zaterdag 29 juni worden de eerste Strandwachters onthuld! Het project Strandwachters doen wij samen met Marina Muiderzand. Wij krijgen bijdragen van het Dijk & waterfonds en de provincie Flevoland.