SLA_1080_2021-3_fashion-statement

14 en 15 augustus

Weekend Fashionfinale

Op zaterdag 14 augustus kan je meedoen met de laatste fashionworkshop, deze keer met Laura Meijering. Laura is oprichtster van duurzaam modelabel Unravelau en ze gebruikt onder meer tweedehands kledingstukken voor nieuwe collecties. Zij geeft op zaterdag twee workshops, waarbij hergebruik de inspiratiebron vormt. Tijdens de workshop maak je iets leuks of nuttigs van textiel, voor op of rond het strand.

Voor de middagworkshop is nog plek. Aanmelden kan hier. De ochtendworkshop is vol. Stuur een mail naar info@strandlab-almere.nl voor een plek op de wachtlijst.

Op zondag 15 augustus is de Fashionfinale in en om Atelier StrandLAB. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur kan je komen kijken naar het werk van de vier Almeerse modeontwerpers en de creaties van hun cursisten, die gedurende de zomer zijn gemaakt tijdens de fashionworkshops. De cursisten van Kasper Jongejan, Mia Stik, Naomi Neijssen en Laura Meijering hebben prachtige creaties gemaakt! Een groot kunstwerk, tassen, bedrukkingen op textiel en zelfs een kimono.
Om 14.00 uur is de opening van de Fashionfinale. De vier modeontwerpers vertellen graag meer over alle creaties en laten dan ook voorbeelden van hun eigen werk zien. Jij komt toch ook even kijken? We vinden het fijn als je je aanmeldt. Dat kan hier.