SLA_1080_2022-F-Rayman

13, 14 en 15 mei

Inspiratiegesprekken met Jörgen Raymann

Met StrandLAB Festival willen we niet alleen een mooi programma aanbieden aan bezoekers. We willen mensen met verschillende persoonlijke en professionele achtergronden samenbrengen rondom het thema IJmeer. Daarom organiseren we iedere dag een nagesprek in de speciaal ingerichte strandhuiskamer naast Atelier StrandLAB.

Onder leiding van Jörgen Raymann delen we indrukken en ideeën die deze dagen brachten. Naast de denkers en makers die zichzelf tijdens het festival presenteren, ben je als bezoeker ook van harte welkom om mee te praten.

Meedoen?

Het gesprek staat open voor iedereen en je kunt  gratis aanschuiven. Reserveer wel een plekje, want de capaciteit is beperkt. Op vrijdag en zondag vindt het gesprek plaats in de namiddag. Op zaterdag is het gesprek in het begin van de avond en krijg je er een kom gevulde maaltijdsoep bij.

Vrijdag, 16.45 tot 18.00 uur: reserveer je ticket hier
Met onder meer Liesbeth Bronkhorst (directeur Stichting Stad & Natuur Almere / Flevolandse Zakenvrouw 2021), componist en changemaker Merlijn Twaalfhoven en cultureel ondernemer en onderzoeker Sjoerd Wagenaar. En afsluitend een voordracht door beeldend kunstenaar en schrijver Sanne van Balen.

Zaterdag, 18.30 tot 19.30 uur: reserveer je ticket hier
Met onder meer maritiem archeoloog Yftinus van Popta, biogeograaf Sietze Norder, beeldend kunstenaar Eva Schippers, theatermaker en muzikant Noortje Braat en elektrisch gitarist Wiek Hijmans.

Zondag, 17.00 tot 18.00 uur: reserveer je ticket hier 
Met onder meer beeldend kunstenaar en bioloog Sietse van der Wal, dichter Quito Nicolaas en architect en klimaatpsycholoog Anna La Verge van Inner Activism.

Over Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is een bekende radio/tv-host en presenteerde jarenlang Raymann is Laat. Nu werkt hij als Chief Inspiration Officer bij Lenard and Lenard en staat hij ondernemers en bedrijven bij op urgente topics als werkgeluk, het vinden van de juiste mensen, inclusie & diversiteit, samenwerken, omgaan met tegenslag, mindset en zelfontwikkeling van medewerkers. Als motivational speaker en dagvoorzitter weet hij menig mens te inspireren, motiveren en enthousiasmeren – zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.