en hier eenheleboel tekst om te ziern wat er dan gebeurt met al die letters?

18 september

Kom je Atelier StrandLAB bekijken?

De hele zomer is Atelier StrandLAB al gebruikt door verschillende kunstenaars, uiteenlopend van componisten, musici, festival- en film- en theatermakers. Steeds meer kunstacademies weten de plek te vinden en ook zijn de stadsecoloog, een archeoloog en andere -logen al op bezoek geweest!

‘Zo midden op het strand heb je als kunstenaar gemakkelijk contact met een divers publiek en is het een laagdrempelig lab voor de stad waar een mix tussen gevestigde en nieuwe cultuur kan ontstaan’, aldus een van de kunstenaars.

Het Atelier StrandLAB biedt makers, onderzoekers, kunstenaars en creatieve denkers een inspirerende artist-in-residenceplek om samen met bewoners te werken, te onderzoeken en proefopstellingen te doen. Met het atelier heeft StrandLAB voor de komende vijf jaar een vaste plek op het strand.

Opening
Op vrijdag 18 september wordt Atelier StrandLAB officieel geopend. Vanwege de coronamaatregelen hebben we helaas maar een beperkt aantal mensen een uitnodiging kunnen sturen. Wil je er toch heel graag bij zijn? Stuur dan een mailtje voor 10 september naar tessa@strandlab-almere.nl, dan kijken we of er nog plek is. Je kan het atelier natuurlijk ook bewonderen tijdens onze andere activiteiten. Op 19 september heeft CitySenses de Grande Finale van [CirKL]. En op 2, 3, of 4 oktober kun je met Hoge Fronten mee tijdens de theatrale tour STIL.het strand. Of kom gewoon eens langs bij het atelier op een ander moment en laat je verrassen. Als er een kunstenaar aan het werk is, schroom niet om even binnen te komen!

Wist je dat?
Het atelier is ontworpen door Bureau SLA. Realisatie van het atelier is mogelijk gemaakt met bijdragen uit het BPD Cultuurfonds en Almere 2.0.

Wil je meer weten over het atelier kijk dan even hier.