FUJA1188

15 september, 18:30 -19:45 uur

LED Zomer – Zine making workshop

Zita Christie Pitoy is een relationeel beeldend kunstenaar en vormgever. Ze heeft op allerlei plekken gewoond, maar is inmiddels al een tijdje gevestigd in Almere. Als relationeel kunstenaar ‘produceert’ ze ontmoetingen en dialogen om sociale problemen op de agenda te zetten via kunst. Haar werk bestaat voornamelijk uit het scheppen van ervaringen, waarbij ze deelnemers uitnodigt om meer te wortelen in hun relatie met de natuur. Niet door te praten, maar door te tekenen onderzoek je je omgeving en je intuïties.

Deze avond kun je bij Zita Christie Pitoy een ‘Zine making workshop’ volgen. Journaling is een oude strategie en methode die al door Leonardo da Vinci tot J.F. Kennedy werd gebruikt om afstand te creëren tussen jezelf en je gedachten. Ben je op zoek naar een laagdrempelig creatieve oefening? Heb je altijd willen beginnen met het maken van een journal, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een zine-making workshop kan een eerste stap zijn om je spiergeheugen voor een ‘journaling ritual’ op te bouwen. Zet jouw ideale strand, een filosofische reis naar het Almeerse Strand of jouw gedachten over eetcultuur op het strand op papier in een simpele vorm van een ‘zine’. De materialen worden aangeboden door StrandLAB.

Praktische informatie
Wanneer: Vrijdag 15 september om 18:30 uur.
Waar: Atelier StrandLAB, IJmeerdijk 1-B in Almere.
Wil jij erbij zijn? Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. Reserveren is wel noodzakelijk en kan via deze link.