SLA_1080_2022-1-WaterWalks-IJmeer

Vrijdag 8 april om 17.00 uur

Luister met Vesna Dragojevic naar het landschap!

In november startte sociaal ontwerper Vesna Dragojevic met een residentie in Atelier StrandLAB. Hier werkt ze tot en met het voorjaar aan een compositie geïnspireerd op de omgeving van het atelier. Op vrijdag 8 april om 17.00 uur kun je haar werk testen.

Over Vesna Dragojevic

Vesna omschrijft zichzelf als een sociaal ontwerper van ervaringen. Ze organiseert al jaren festivals en exposities en zet school- en kunstprojecten op in Almere en daarbuiten. Ze zet kunst in om te bemiddelen tussen verschillende mensen én verschillende eeuwen: ze ziet kunst als een mooi portaal voor reizen door de tijd. Zo ontwikkelde ze voor Nachtvisie in het Beatrixpark een luisterwandeling. Ze componeerde een nocturne waarin ze klassieke muziekstukken uit diverse tijdstromingen samenbracht met omgevingsgeluiden.

Meedoen

Kom je ook? Reserveer je plekje hier. Deelname is gratis, want je gaat testen! De wandeling start om 17.00 uur bij Atelier StrandLAB. Dit is het rode gebouw op het Almeerderstrand ter hoogte van IJmeerdijk 1b. Kun je er niet bij zijn? Op 21 april is er ook nog kans om haar werk te testen! En op 15 mei sluit Vesna haar residentie tijdens het StrandLAB Festival aan het IJmeer af met de complete compositie.