SLA_1080_2022-F-schermcompositie

15 mei, van 20.30 tot 21.30 uur

Luister naar de schemercompositie van Vesna Dragojevic!

In november startte sociaal ontwerper Vesna Dragojevic met een residentie in Atelier StrandLAB. Hier werkt ze tot en met het voorjaar aan een compositie geïnspireerd op de omgeving van het atelier, tijdens de schemering.  Half april beëindigde ze haar residentie en tijdens het festival in mei kun je haar complete compositie beluisteren tijdens een schemerwandeling. 

Wandel mee met de schemercompositie

Zondag 15 mei van 20.30 tot 21.30 uur
Verzamelen bij Atelier StrandLAB
Prijs: € 3,50
Tickets bestel je hier.

Over Vesna Dragojevic

Vesna omschrijft zichzelf als een sociaal ontwerper van ervaringen. Ze organiseert al jaren festivals en exposities en zet school- en kunstprojecten op in Almere en daarbuiten. Ze zet kunst in om te bemiddelen tussen verschillende mensen én verschillende eeuwen: ze ziet kunst als een mooi portaal voor reizen door de tijd. Zo ontwikkelde ze voor Nachtvisie in het Beatrixpark een luisterwandeling. Ze componeerde een nocturne waarin ze klassieke muziekstukken uit diverse tijdstromingen samenbracht met omgevingsgeluiden.

StrandLAB Festival aan het IJmeer

Deze activiteit is onderdeel van StrandLAB Festival aan het IJmeer op 13, 14 en 15 mei. Tijdens deze driedaagse stellen we het IJmeer centraal. Liefhebbers van kunst en natuur kunnen genieten van een kleinschalig maar divers programma bij StrandLAB. Meer weten over het programma? Lees dan hier meer.