SLA_1080_2021-3-Manouk-Moreau

Nieuw cursusaanbod creatief schrijven bij StrandLAB Almere

Start met het schrijven van je project, laat je inspireren door je zintuigen of door de natuur! Meld je aan via www.schrijfruimte.com.

Schrijven met de zintuigen

In deze workshop gebruik je al je zintuigen om te zien wat voor verhalen er uit je neus, je mond en zelfs je tenen komen. Je gaat je hoofd uit en je lijf in!

Met de elementen van de verschillende interpretaties en herinneringen schrijf je aan het einde van de workshop een kort verhaal. Zo ervaar je niet alleen het opdoen van inspiratie, maar ook het inzetten van die flarden aan interessante informatie voor een mooi eindresultaat.

Datum: zaterdag 19 maart 2022
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Prijs: € 59,-

Monnikenwerk schrijfweekend

In het schrijfweekend ga je aan de slag met het vage verhaalidee dat al in je hoofd zit of bedenk je iets nieuws om tijdens het weekend uit te werken.

Je voert schrijfopdrachten uit om je personages helder te krijgen en om aan je schrijfstijl te werken. Daarnaast maak je vooral schrijfmeters en krijg je feedback van de schrijfdocent en je schrijfgroep.

Aan het einde van het weekend heb je een ijzersterke schrijfhand, een flink begin gemaakt met je verhaal en heb je handvatten en feedback gekregen om verder te kunnen schrijven. Twee keer lunch zit bij de prijs inbegrepen.

Datum: zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Prijs: € 195,-

Verhalen in het landschap

In deze workshop ga je op in het landschap van het Almeerderstrand. Hier vind je zowel bomen en hoog gras als zand en water. Voor iedere slag natuurliefhebbers is er wel een favoriete plek te vinden. In dit landschap ga reizen naar dichtbij en veraf, om met observeren en fantaseren de optimale beleving uit de natuur te halen.

Aan het einde van de workshop ben je op verschillende manieren naar de natuur gaan kijken, heb je twee verhalen geschreven en inspiratie opgedaan voor nog vele andere.

Datum: zaterdag 25 juni 2022
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Prijs: € 59,-