Vacature Strand Congiërge | m/v/x | 4 uur per maand

Kom werken als Strand Conciërge bij StrandLAB. Hét culturele buitenlaboratorium van Almere aan het IJmeer.

Met het landschap van water en zand als decor en werkplaats, is het de plek voor try-outs, ontwikkelingslocatie voor talent en nieuwe kunstvormen.

Wat zoeken we?

StrandLAB is voor het seizoen 2024 op zoek naar een Strand Conciërge. Als Strand Congiërge bij StrandLAB ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van hand- en spandiensten in en om het atelier en de werkplaats van StrandLAB.

Draai jij je hand niet om voor wat kleine klussen? Word jij enthousiast van het installeren van een (alternatieve) vlaggenmast of deurkluis? Vind je het leuk om een kastje aan de muur te bevestigen en een plank op te hangen? Is jouw expertise zelfs zo breed dat je rubberen strips kunt aanbrengen om de overgang van een vlonder naar een container af te dichten? En kan je al die dingen van A tot Z regelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Daarnaast zijn er onderhoud- en beheerwerkzaamheden zoals het op orde brengen en houden van de opslag en de werkplaats van StrandLAB. En omdat we residenten (kunstenaars/onderzoekers) begeleiden die soms ook fysieke constructies willen maken als onderdeel van hun residentie, is het ook fijn als je als Strand Conciërge bereid bent om op maat technisch advies te geven en eventueel te ondersteunen bij het ontwerp of de uitvoering van een constructie. 

We zoeken bij voorkeur iemand uit Almere of directe omgeving.

Wat bieden we?

Het gaat om een functie van gemiddeld vier uur per maand, waarbij je flexibele uren hebt die je zelf kunt indelen. Ook is de functie op oproepbasis.

Wie ben jij? 

We zijn op zoek zijn naar een ervaren klusser die zorgvuldig en zelfstandig werkt en in het bezit is van eigen gereedschap. Je bent iemand die houdt van buiten werken en plezier haalt uit het opleveren van kleine losse klussen. 

Ben jij de Strandconciërge die wij zoeken? Mail ons dan een overzicht van je werkervaring en wie je bent en vertel ons waarom jij dit zou willen doen. Stuur je mail naar info@strandlab-almere.nl. We kijken uit naar je bericht.

Laatste nieuws

12/02/2024

Save the date: Expeditie DUIN | 20 mei

Dit jaar organiseert StrandLAB de tweede Expeditie DUIN, een ontdekkingstocht in de wijk Duin.

Lees meer

12/02/2024

Save the date: Beachcleaning | 16 maart

Scouting Novo Mundo en StrandLAB slaan de handen ineen om op 16 maart samen het Almeerderstrand op te ruimen.

Lees meer

02/02/2024

Save the date: Flevolabtour | 21 maart

Op donderdag 21 maart is de zesde editie van de Flevolabtour.

Lees meer