Werkzaamheden op locatie

Kom jij binnenkort bij ons langs? Wat leuk! Onze locatie is bereikbaar, maar houd er wel rekening mee dat er werkzaamheden zijn rond onze locatie aan het Almeerderstrand en het daardoor net eventjes meer tijd en aandacht kost om onze locatie te bereiken. 

Kom je met de auto?
StrandLAB blijft bereikbaar via onder andere de Poortdreef en de Muiderzandweg. Eventuele tijdelijke parkeerplaatsen zullen met borden worden aangegeven. Er zijn verkeersleiders aanwezig die je ook kunnen helpen, maar houd rekening met extra reistijd en wandeltijd.

Kom je met het openbaar vervoer, per fiets of te voet*?
Als je met het openbaar vervoer komt, stap dan uit bij Station Almere Poort. Je kunt je reis vervolgen te voet of met een gehuurde fiets van Keolis. Loop of fiets via het winkelcentrum de Duinhal (Zeeduinweg) naar ons toe. Steek bij de Duinhal over naar de IJmeerdijk en loop of fiets vervolgens via het fietspad, dat parallel aan het strand loopt, naar StrandLAB.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Kijk dan op deze pagina van Gemeente Almere.
*Let op: loop of fiets niet via de Rijksweg, zoals Google Maps aangeeft, want dat is een onveilige route zonder fietspad.

Laatste nieuws

Zita

09/11/2023

Save the date 3 december

Op zondag 3 december presenteert relationeel beeldend kunstenaar Zita Christie Pitoy bij StrandLAB haar eindwerk, waarin…

Lees meer

04/11/2023

LED Herfst | geannuleerd!!

Beste, lieve StrandLAB vrienden, Tot onze spijt moeten wij ons evenement LED Herfst annuleren. De weersvoorspelling i…

Lees meer

28/10/2023

Vacature coördinator communicatie

StrandLAB zoekt een strategisch denker met oneindige communicatie skills of toch een communicator pur sang met fantastis…

Lees meer