SLA 2022 StreetArt__0001_Oerknal-5

2 oktober 2022

Oerknal | Co-creatie op locatie: SpeakEasy

Heb jij een inspirerend, lokaal verhaal uit Flevoland dat je graag zou willen delen? Tijdens verhalenweekend Oerknal op zo 2 oktober kan je deze verhalen in een theatrale setting en tijdens een proces van co-creatie delen. Co-creatie is maken en creëren, waarbij iedere deelnemer invloed heeft op de werkwijze en op het eindresultaat. Klinkt dit als iets voor jou? Theatergezelschap Vis à Vis en Theatergezelschap Suburbia nodigen jou persoonlijk uit!

Vis à Vis & Suburbia
Ontvangen u graag in:

SpeakEasy

Stap binnen in een wonderlijke ambiance waarin de gastheer alles uit de kast haalt om u op uw gemak te laten voelen. Terwijl u ontspant onder het genot van een spraakwatertje, biedt hij u een gewillig oor. Wellicht een magische plek voor het delen van sterke dan wel persoonlijke verhalen. U kunt, zo u wilt, iets bijzonders kwijt en bent misschien tegelijkertijd een mooie ontmoeting rijker.

SpeakEasy is een eerste theatraal experiment waarin wordt gezocht naar de ideale omstandigheden voor het uitwisselen van bijzondere verhalen. Dit is een startpunt voor een toekomstig filmproject op basis van lokale verhalen in Flevoland.

Vis à Vis & Suburbia werken in dit project samen onder de vlag van Flevolab, een nieuw platform dat een zee aan ruimte biedt aan Flevolands talent en experiment.