SLA_1080_2022-F-geluid-almeerderstrand

15 mei van 11.30 tot 12.30 uur

Op zoek naar het geluid van het Almeerderstrand

Podcastmakers Tessa Haan, Fieke Nobel, Richard Grootbod en Hajo Magre zijn als onderdeel van de programmering van StrandLAB – een podcast aan het maken over het Almeerderstrand. Wat het verhaal precies wordt, blijft nog even geheim. Maar duidelijk is wel dat de typische geluiden van het Almeerderstrand er een rol in zullen spelen, zodat de luisteraars zich straks écht op het Almeerderstrand wanen. De makers vinden het leuk om die geluiden samen met bezoekers van het StrandLAB Festival te zoeken en zo mooi mogelijk vast te leggen.

Heb je een fascinatie voor geluid, droom je stiekem van zelf podcasts maken of heb je altijd al een microfoon willen vasthouden? Dan is dit je kans! Op zondag 15 mei om 11.30 uur ben je van harte welkom om te komen helpen. Recorders en microfoons zijn aanwezig. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Je werkt in tweetallen.

Het resultaat van de zoektocht delen we in de week erna met alle deelnemers. En uiteraard gaan we proberen zoveel mogelijk geluiden een plek te geven in het uiteindelijke verhaal, dat naar verwachting ergens in het najaar van 22 verschijnt.

Zoek mee naar het geluid van het Almeerderstrand

Zondag 15 mei van 11.30 tot 12.30 uur. Verzamelen bij Atelier StrandLAB.
Deelname is gratis maar je moet wel reserveren.
Deze wandeling is geschikt voor alle leeftijden.
Bestel hier je ticket.
Note: Als het regent gaat deze activiteit niet door.

StrandLAB Festival

Deze activiteit is onderdeel van StrandLAB Festival aan het IJmeer op 13, 14 en 15 mei. Tijdens deze driedaagse stellen we het IJmeer centraal. Liefhebbers van kunst en natuur kunnen genieten van een kleinschalig maar divers programma bij StrandLAB. Meer weten over het programma? Lees dan hier meer.