SLA_1080_2020-3-CitySense-745

vrijdag 10 juli van 20.00 tot 21.30 uur

Werk mee aan [CirKL] en kom 10 juli naar de aftrap

Net als vorig jaar werkt CitySenses ook deze zomer op het Almeerderstrand. Dit jaar doen ze onderzoek voor hun nieuwe project [CirKL]: Circulaire Kunst Laagland. Een onderzoek op de grenzen van kunst, wetenschap, spel en natuur, waarbij de elementen aarde, water, vuur en lucht centraal staan. De kunstenaars werken toe naar een proefopstelling met een korte film en een eindpresentatie in september. Initiatiefnemers Mira Ticheler en Marcel Kolder van CitySenses werken onder meer samen met filmmaker Martijn van der Weijden en kunstenares Suzan Abee. Deze zomer kan het publiek CitySenses helpen door bij de aftrap aanwezig te zijn of mee te doen met de workshop Kom in je element. Op deze manier kunnen de kunstenaars ervaren hoe publiek op bepaalde dingen reageert en dit verwerken ze in hun eindpresentatie.

Werk mee aan [CirKL]

Op vrijdag 10 juli is de aftrap van [CirKL] op het Almeerderstrand. Kom ook en ga in kleine groepen op reis langs de vier elementen. Je reis wordt verrijkt met filmfragmenten uit de poëtische film The Calling en optredens van kunstenaars Suzan Abee, Mireille Schermer en performer Jos Rosier. Reserveer je (gratis) kaarten voor 10 juli via Eventbrite, dan rekenen we op je komst!

Belangrijk voor deelname

Meld je via Eventbrite aan voor de aftrap. Om voldoende afstand tot elkaar te kunnen bewaren, ontvangen we maximaal dertig deelnemers, die we verdelen over groepen. Neem extra warme kleding mee en goede schoenen, want we maken buiten ook een wandeling.

Meer informatie over CitySenses op www.citysenses.nl.