SLA_1080_labyrinth-of-senses2

Proefopstelling Labyrinth of the Senses

Ontdek de zin van je zintuigen op het Almeerderstrand met de kunstenaars van de Almeerse stichting CitySenses. Op zaterdag 22 juni staat CitySenses tussen 13.00 en 17.00 uur op het strand als stempelpost voor Kris Kras door Poort.

Kunstenaar Mira Ticheler onderzoekt [SCENT] met haar geurstenen. Fiets dus even langs en gebruik je neus.

Ook op de dinsdagmiddag in de zomervakantie ter hoogte van strandrestaurant Poortdok: ontdek de zin van je zintuigen met de kunstenaars van de Almeerse stichting CitySenses. Zij werken op het Almeerderstrand aan een heel bijzonder kunstwerk: een zintuigelijk doolhof genaamd Labyrinth of the Senses. Op de dinsdagmiddag kunnen kinderen (en hun ouders) tussen 13.30–16.30 uur ontdekken hoe het is om je zintuigen heel bewust te gebruiken. Hoe smaakt schoonheid? Heeft kleur effect op je emoties? Wat voel je als je niets kunt zien?

Die middag kun je ook onderdelen van de belevingskamers van het Labyrinth of the Senses uittesten. Jouw ervaringen worden dan gebruikt bij het definitieve zintuigendoolhof dat eind september opent op het Uitfestival in het stadscentrum.

23-7: Proefopstelling [EMOTION&SCIENCE]. Next Nature Network test hun installatie.
30-7: volgt
6-8: volgt
13-8: volgt
20-8: proefopstelling [TASTE]. Linde Gadellaa laat je haar schoonheidselixer proeven

Benieuwd? Meld je aan door een mailtje te sturen aan info@citysenses.nl of kijk op www.citysenses.nl.

Kom je naar festival Gestrand op zaterdag 20 en zondag 21 juli? Ook daar zijn de kunstenaars van CitySenses te vinden. Aanmelden is tijdens het festival niet nodig.

StrandLAB op Instagram