TESTZONE | Bloeit

Bloeit is de laatste maar zeker niet de minste presentatie van visual storyteller Lotte Ooms en chefkok Paul Jonker bij StrandLAB. Op 4 juni kun je tijdens hun laatste editie het lenteseizoen proeven en ervaren hoe de bloei van Almeerderstrand is ontstaan.

Lotte Ooms onderzoekt bij StrandLAB de seizoenen. Ze experimenteert met de materialen die de natuur in de omgeving haar in de schoot werpen en verbindt deze elementen aan oude mythes en saga’s. Zo ontstaan er nieuwe verhalen, waarin alle zintuiglijke ervaringen geprikkeld worden. Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Paul Jonker bij ‘’Smelt’’, ‘’Rookt’’ en ‘’Brandt’’ heeft dit duo zich gestort op de ontstaansgeschiedenis van Almere en de verschillende fases die het landschap heeft doorstaan om tot het punt van nu te komen.

Tijdens “Bloeit” bereiden Lotte en Paul verschillende hapjes voor waar Almere in water, aarde en volle bloei te proeven is. Eerdere smaakelementen uit de voorgaande seizoenen vinden hun plek in samenspel met het verfrissende en nieuwe seizoen: de lente. Lokale ondernemers hebben ook een rol in het aanbod van de gerechtjes.

Praktische informatie
Wanneer:  4 juni van 12.15 – 13.15 uur en van 15.30 – 16.30 uur.
Waar: Atelier StrandLAB, IJmeerdijk 1B in Almere.
Kosten: €10 per persoon (afrekenen op locatie via pin of Tikkie).
Wil jij erbij zijn? Reserveer dan jouw plek voor 12.15 – 13.15 uur of voor 15.30 – 16.30 uur.

04/06/2023

12:15

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.