Expeditie DUIN | Ontspanning

Ontspanning | San Francisco Flat Bewoners Minke en Annette van de San Francisco Flat toveren hun hal om tot een ware ontspanningsruimte. Ze heten je van harte welkom om even tot rust te komen. Boek een massage of luister naar de vrolijke muziek van het Almeerse Multiple Voices-koor!

Programma 
Van 12.30 tot 14.00 uur – Kom volledig tot rust met een korte shiatsu-stoelmassage door Fleur de Water van Focus on Ki. Boek je minimassage hier!
Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur – Luister naar de live muziek van het Almeerse Multiple Voices-koor.

Meer over Fleur van Focus on Ki
Fleur de Water is werkzaam als Iokai Shiatsu therapeut en heeft een praktijk voor shiatsu en holistische behandelingen in Almere Duin. Hiernaast geeft ze les in Yoga en Ki Flow Body Awareness. “Als klein meisje was ik al gefascineerd door beweging, of anders gezegd ‘door wat ons als mensen beweegt’. Ze heeft gestudeerd aan de Nationale Balletacademie en de Hogeschool voor de Kunsten. Na jaren op het podium te hebben gestaan en in de media gewerkt te hebben heeft ze uiteindelijk het pad gekozen van de Oosterse geneeskunde. Ze ervaart veel overeenkomsten in haar werk nu als shiatsu therapeut en haar verleden als professioneel danser. Sinds 2020 is ze eigenaar van Focus on Ki. Meer info lezen over Focus on Ki? Kijk dan op deze website.

Meer over Multiple Voices
Multiple Voices is een gemengd koor van zo’n 30 mensen in verschillende leeftijdscategorieën en bestaat meer dan 30 jaar. Het repertoire is gevarieerd; het bestaat uit musical, close harmony en Franse chansons, maar ook klassieke en moderne nummers worden niet geschuwd. De dirigent tevens pianist is Mark Walter, die de koorleden uitdaagt het beste uit henzelf te halen. Het koor repeteert op dinsdagavond in Buurtcentrum De Cartoon. Een aantal malen per jaar geeft het koor een concert: in de zomer, met Kerst en bij evenementen zoals in het weekend van het Uitfestival in Almere-Centrum, in september.
Multiple Voices wordt gefaciliteerd door Stichting Col Canto, evenals het koor Col Canto Klassiek.

PROGRAMMA | De expedities
Deze activiteit is onderdeel van het programma: Expeditie DUIN. Expeditie DUIN is een ontdekkingstocht door de wijk die op 14 mei plaatsvindt. Huiskamers en hallen zijn omgetoverd tot intieme podia en workshopruimtes. Stel je eigen route samen langs de volgende locaties:

  1. Het centrale punt
  2. Tekenlab
  3. Woordenlab
  4. Expositieruimte DUIN
  5. Miniconcertjes in Noorderduin
  6. Erfgoedlab
  7. Ontspanningsruimte
  8. Taal of tai chi bij de DUINhal

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Stad & Natuur, Zuyder, ZST Limoncello, Spraakwaterval, de Nieuwe Bibliotheek Almere, De Waag Future Lab, Erfgoedhuis Almere, Mint, Tai Chi Plus, Multiple Voices, Focus on Ki, de buurtbewoners van DUIN en StrandLAB.

14/05/2023

12:30

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.