Infomarkt Almere Poort

StrandLAB is aanwezig op de infomarkt Almere Poort op maandag 2 oktober in het Topsportcentrum (Pierre de Coubertinplein 4). De bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over de voorzieningen, activiteiten en laatste ontwikkelingen in de wijken van Almere Poort. Je kan hier ook vragen stellen of gewoon gezellig in gesprek gaan met andere bewoners. Er is geen vast programma, dus je kan op elk gewenst moment tussen 19:00 en 21:00 uur binnenlopen.

StrandLAB Almere versterkt de culturele uitstraling van Almere. Dit doet StrandLAB door culturele initiatieven op en rond het Almeerderstrand aan te jagen en te zorgen voor samenhang. Op deze ontmoetingsplek van water, ruimte en avontuur maken kunstenaars en creatieve ondernemers het gebied voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk. Samen met de activiteiten in andere stadsdelen versterkt StrandLAB de stad Almere als aantrekkelijke woon- en werkplaats. Wil je meer weten over StrandLAB of vragen aan ons stellen? Je bent van harte welkom bij onze stand.

De komende jaren wordt er veel gebouwd in en aan Almere Poort. Tijdens de informatiebijeenkomst zie en hoor je waaraan de gemeente en anderen werken in het gebied. Zet daarom 2 oktober alvast in jouw agenda. Zien we je daar?

02/10/2023

19:00

Topsportcentrum

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.