LED Winter | Extreem

Op donderdag 9 februari vindt de laatste sessie plaats van de wintereditie van LED. Tijdens deze sessie, waarin het thema EXTREEM centraal staat, onderzoeken we hoe je met natuur kunt bouwen om extremen tegen te gaan.

Wat is er te doen?

17.30 – 18.15 uur | ETEN
De avond start met een vega diner bij strandpaviljoen Poortdok om 17.30 uur. Inloop vanaf 17.00 uur.

18.30 – 19.30 uur | LUISTEREN
Wat is zandhonger en waarom moeten we als Nederlanders meer mosselen eten? Hoe kunnen we leren om dynamisch te worden? Wat is een Delta Werker en hoe word je er een? Ontwerpend onderzoekers Ester van de Wiel en Joost Adriaanse van -zee -plaats -werk -land nemen je mee in hun zoektocht naar Het Nieuwe Delta Werken. Aan de hand van hun Deltascenario ‘Eten tegen Zandhonger’ laten ze zien hoe we weer onderdeel kunnen worden van de Nederlandse Delta. 

19.30 uur – 20.30 uur | DOEN
Bas van Rijnsoever van Stichting Nieuwe Helden verzorgt een programma waarin je ervaart hoe het is om biobased te bouwen met het Nature Building Kit. Het Nature Building Project biedt een interactieve en ervaringsgerichte manier om mensen van allerlei leeftijden, achtergronden, opleidingsniveaus en werelden mee te laten denken en doen met het bouwen aan een groenere wereld voor iedereen.

Inschrijven is verplicht in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Je kunt kiezen of je bij een deel van het programma aanwezig bent of het hele programma volgt. Sluit je aan bij het diner? Dan betaal je een bijdrage van € 10,00 p/p.

RESERVEER HIER JE TICKET

09/02/2023

17:30

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.