Geannuleerd: De Waag x StrandLAB | Herinneringen van morgen

Wat we vandaag doen, vormt de bouwstenen van onze toekomstige herinneringen. En wat zijn dan de meest waardevolle herinneringen? Juist, de herinneringen die we samen maken en delen!

Tijdens deze workshop delen mensen van alle leeftijden en achtergronden herinneringen aan het strand – ouders met hun kinderen, vrienden, nieuwkomers en oude bekenden. Kortom, iedereen die herinneringen heeft (gemaakt) in Almere en degenen die dat nog gaan doen, specifiek op het betoverende Almeerderstrand!

De workshop begint met het delen van onze persoonlijke herinneringen uit het verleden en het verkennen van de herinneringen die we in de toekomst willen creëren. Van daaruit duiken we in de wereld van teamwork en ontdekken we samen hoe we een korte film kunnen produceren die deze herinneringen tot leven brengt. Een tastbare erfenis aan onze gezamenlijke creativiteit en samenzijn.

Laten we samenkomen en de herinneringen van morgen smeden, herinneringen die we kunnen koesteren en delen! Doe mee aan ‘Herinneringen van Morgen’ en laat jouw herinnering stollen op het strand van Almere!

De workshop wordt gegeven door Mariëlle Lens van De Waag Future Labs en is zondag 5 november van 11:00 – 13:00 uur. Er kunnen 15 mensen deelnemen aan deze workshop. Zeker zijn van deelname? Reserveer jouw gratis ticket via de ticketlink.

05/11/2023

11:00 – 13:00

Atelier van StrandLAB

Inschrijven

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.