Geannuleerd: LED Herfst | Memory Talk

Deze dag wordt er een interactief gesprek gevoerd over onze herinneringen en hoe onze herinneringen kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het strand van de toekomst.

De memory talk staat onder leiding van Fréderique Kreeftenberg, directeur van StrandLAB . Het gesprek start om 14.00 met een terugblik op de herinneringen die gedeeld zijn in de workshop in de ochtend. Dit gesprek wordt geleid door Mariëlle Lens van De Waag Future Labs. We kijken samen hoe herinneringen aan het verleden kunnen bijdragen aan het strand van de toekomst.

In navolging van dit gesprek presenteren we om 14.45 het jubileumboekje van StrandLAB. Een boekje waarin we vanuit het perspectief van een aantal betrokkenen terugkijken op het recente verleden en vooruitkijken naar de toekomst van StrandLAB. Een tijdsdocument waarin het recente verleden op papier wordt geborgd. We brengen samen een toost uit op de toekomst.

Een belangrijk onderdeel van het programma van StrandLAB is de ontwikkeling van de Veldacademie. Afgelopen jaar is er een nieuwe gastcurator aangesteld die we graag voorstellen aan het publiek: Emma Hoette. Zij zal rond kwart over drie zichzelf voorstellen en het verleden, heden en de toekomst voor de veldacademie delen met het publiek.

De memory talk is het luistergedeelte van LED Herfst.

14.00 – 14.45 Herinneringen van morgen o.l.v Mariëlle Lens
14.45 – 15.00 Boekpresentatie door Fréderique Kreeftenberg

15.15 – 16.15 Veldacademie o.l.v. Emma Hoette

Foto: Beeldkrakers | LED Zomer over Strand- en eetcultuur.

05/11/2023

14:00 – 17:00

Atelier van StrandLAB

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.