Geannuleerd: LED Herfst | Paw-Print

Paw-Print is een interactieve workshop waarin je wordt uitgenodigd om na te denken over de toekomst van honden en mensen op het strand en de ‘afdruk’ die zij achterlaten.

Kunstenaar Eva van der Zand en meubelmaker Yaniv Schartz raakten tijdens hun residency bij StrandLAB gefascineerd door het ecosysteem op het Almeerderstrand. Een plek waar hondeneigenaren en honden het hele jaar door weer en wind te vinden zijn.

Als nieuwe hondeneigenaren vroegen Eva en Yaniv zich af wat de impact is van de hond op het ecosysteem van een strand. Mensen laten een ecologische footprint achter, maar geldt dat ook voor dieren? Wat is de paw-print van een hond? En moet deze paw-print, net als de voetafdruk van mensen, worden verminderd?

Paw-Print is een verkennend onderzoek naar de voetafdruk van onze meest geliefde viervoeter. Kom langs en deel de ‘paw’ van jouw hond tijdens Paw-Print. De workshop is van 14:00 – 14:45 uur en wordt gegeven door Eva van der Zand en Yaniv Schartz. Er kunnen 30 mensen deelnemen aan deze workshop. Zeker zijn van deelname? Reserveer jouw gratis ticket via de ticketlink.

05/11/2023

14:00 – 14:45

Atelier van StrandLAB

Inschrijven

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.