Dagprogramma | LED Lente

De wind is altijd in beweging. De lente-editie van LED (Luisteren, Eten & Doen) staat in het teken van wind. Kom luisteren en wandel mee met aquatisch bioloog Harm van der Geest in samenwerking met ONGEZOUTEN of doe mee aan een theatrale ontmoeting tussen mens en plek met resident Eva Koopmans. Laat jij je liever meenemen door de beweging van de wind op het Almeerderstrand? Doe dan mee aan een ‘wind-flocking performance’ met kunstenaar Cocky Eek, maker Rachel Schuit en studenten van de ArtScience Interfaculty en de Mime- Academie van Theater en Dans.

De wind heeft een enorme invloed op ons landschap en ons dagelijks leven. Het staat symbool voor verandering, beweging en vernieuwing. De wind kan een gevoel van vrijheid en avontuur oproepen, maar tegelijkertijd kan het ook onvoorspelbaar en soms zelfs gevaarlijk zijn. Wind is ook een bron van nieuw leven door zaden en stuifmeel te verspreid en schone energie op te wekken. Voor de lente-editie van LED is het thema ‘ritme van de wind.’ We bieden op 12 mei een cultureel dagprogramma aan met meerdere activiteiten die zich richten op natuur, milieu, verandering en/of vernieuwing. Kom je luisteren en meedoen? 

Dagprogramma
10:30 – 11:30 uur | Luisteren | Wandelcollege met Harm van der Geest in samenwerking met Ongezouten
11:45 – 13:35 uur | Eten – Besloten op uitnodiging
14:00 – 15:30 uur | Doen| Theatrale ontmoeting ‘Tussen jou en mij’ door Eva Koopmans
16:00 – 17:00 uur | Doen| ‘Wind-flocking performance’ door Cocky Eek en Rachel Schuit in samenwerking met studenten van de ArtScience Interfaculty uit Den Haag en de Mime- Academie van Theater and Dans – Amsterdam

Praktische informatie
Waar: bij en rond het atelier van StrandLAB
Wanneer: vrijdag 12 mei tussen 10:30 tot 17.00 uur
Meer informatie en/of aanmelden? Kijk dan op de pagina van de activiteit waarin je interesse hebt.

12/05/2023

10:30

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.