Herinneringen van morgen (workshop)

Waag Futurelab x StrandLAB. Ervaar de kracht van gedeelde herinneringen en ontdek de wereld van digitale fabricage tijdens deze aankomende workshop op het Almeerderstrand. Op donderdag 7 december nodigen we je uit om deel te nemen aan een unieke ervaring, waar we samen herinneringen delen en creativiteit omarmen om een gezamenlijk kunstwerk te maken.

Herinneringen Delen: Neem even de tijd om terug te gaan naar bijzondere momenten op het Almeerderstrand. Of je nu nieuwe herinneringen wilt maken of koestert wat er al is, deze workshop biedt een moment van reflectie en verbinding met anderen die dezelfde plek op unieke manieren hebben ervaren.

Digitale Fabricage in de Praktijk: Duik in de wereld van digitale fabricage met behulp van een vinylsnijder. Ontdek hoe je analoge tekeningen transformeert tot digitale bestanden en zie hoe deze vervolgens tastbare symbolen worden. Een hands-on ervaring die creativiteit en technologie combineert.

Samen een Kunstwerk Bouwen: Je hoeft geen kunstenaar te zijn om deel te nemen. Werk samen met mededeelnemers, van alle leeftijden en
achtergronden, om individuele creaties samen te voegen tot een uniek kunstwerk. Dit kunstwerk wordt een levende herinnering aan onze gezamenlijke inspanningen en de diversiteit van onze ervaringen.

De workshop wordt gegeven door Mariëlle Lens, maak educator bij Waag Futurelab en is donderdag 7 december van 17:30 – 19:30 uur. Na afloop van de workshop serveren we soep met brood. Reserveer je ticket via de ticketlink

07/12/2023

17:30 – 19:30

Atelier van StrandLAB

Inschrijven

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.