Workshop Where ever we are

Kenzo Kusuda is een danser die uitgaat van improvisatie. Tijdens deze bewegingsworkshop gebruikt hij het landschap; de bij die voorbij danst, de boom die zacht wiegt in de wind, de wolken die langzaam transformeren hoog in de lucht. Eigenlijk danst alles. In deze improvisatie starten we onze beweging door te zien wat er allemaal om ons heen beweegt.

Het ontdekken van het leven van beweging, improvisatie en verandering op het Almeerderstrand. De workshop is voor iedereen. Ervaring is niet nodig, want we zijn allemaal experts in ons eigen lichaam en onze waarneming.

Programma

Wanneer: woensdag 24 augustus van 14.00-16.30 uur.
Waar: bij Atelier StrandLAB
Aanmelden: Meld je hier aan.
Aantal deelnemers: 35

Deze workshop is geschikt voor mensen van alle leeftijden en condities. De workshop is in het Engels. Ervaring is niet nodig.

Over Kenzo

De in Amsterdam gevestigde Japanse choreograaf/danser Kenzo Kusuda is een uniek fenomeen in de wereld van de dans. Hij onthult de poëzie van het dansende lichaam op een persoonlijke en vaak adembenemend intense manier. Kusuda neemt het publiek mee naar een wereld vol verbeelding. Zijn werk zit vol van mystieke schoonheid, die buiten de waarneming van onze fysieke zintuigen ligt. Simpelweg met de beweging van het lichaam op een bijna leeg podium is hij in staat om datgene te onthullen wat onzichtbaar is.
http://www.kenzokusuda.comWhere Ever We Are, Movement improvisation workshop

Kenzo Kusuda is a dancer who often relies on improvisation. In this movement workshop, he focuses on the performativity of the landscape: the bee dancing by, the tree gently swaying in the wind, the clouds slowly transforming high in the sky. In fact, everything dances. In this improvisation, we start our movement by seeing what is moving all around us. Discovering the life of movement, improvisation and performativity on the Almere beach. The workshop is for everyone. Experience is not necessary, because we are all experts in our own bodies and our perception.

About Kenzo

Amsterdam-based Japanese choreographer/dancer Kenzo Kusuda is a unique phenomenon in the world of dance. He reveals the poetry of the dancing body in a personal and often breathtakingly intense way. Kusuda takes the audience into a world of imagination. His work is possessed of a mystical beauty that lies beyond the perception of our physical senses. Simply with the movement of the body on an almost empty stage, he is able to reveal that which is invisible. http://www.kenzokusuda.com

23/08/2022

10:00 – 18:00

Uitgelicht programma

Er zijn geen losse activiteiten voor dit programma. Het programma is als geheel te volgen.