ALMO

ALMO komt naar het Almeerderstrand! Wat is ALMO? Dat ga jij, samen met je mede-Almeerder uitzoeken.

maker

Denkers, doeners, jong, oud, iedereen kan meedoen met ALMO. Fantaseer mee op het strand. Praat mee in de vragenlijsten van ALMO. Test mee tijdens een van de workshops. Pionier mee aan een object op het Almeerderstrand.

Kijk voor meer info over ALMO op https://almo-almere.nl/

Op dit moment fantaseren we over ALMO. Fantaseer mee over ALMO door de vragenlijst in te vullen. Dankzij jouw input komen we verder. Invullen kan tot en met 7 april.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen: https://www.flevopanel.nl/fpo/index.php/91396

Het ontwerpproces wordt in goede banen geleid door Almeerse ontwerpers Dingeman Deijs en Jolle Roelofs, kortweg de Polderboys. Zij gaan het gesprek aan met de Almeerders, doen workshops en werken nauw samen met bewoners en gebruikers van het strand. De Polderboys houden van participatie. Ze hebben veel ervaring met multi-functionele projecten, waar architectuur, cultuur en natuur samenkomen.

De Polderboys nemen je mee in de zoektocht via de podcast ‘ALMO – een podcast voor pioniers’. Samen met omwonenden, strandgangers en experts bespreken ze vragen, antwoorden en de laatste ontwikkelingen van ALMO.

Luister hier de eerste aflevering:

Wil je zelf ook mee op avontuur tijdens één van de live ALMO podwalks? Dat kan op 30 maart en 6 april. Aanmelden kan via de website van ALMO: https://almo-almere.nl/