Annette Langereis

Annette Langereis is een van de vrijwilligers die Expeditie DUIN mogelijk maakt.

maker


Zij is in 2018 in het San Francisco appartement komen wonen om te genieten van het leven in Duin. Samen met haar onderbuurvrouw, Minke, deed ze al mee aan de eerste editie van de expeditie door haar huis open te stellen. “We willen dit jaar weer meedoen met iets van muziek om de buurtgenoten kennis met elkaar te laten maken en de wijk te leren kennen.”

Ook als je niet van muziek houdt, is Expeditie DUIN volgens haar een evenement dat je niet mag missen. “Iedereen doet erg zijn best om er een leuke middag van te maken. Of je nu komt luisteren, meedoet aan een workshop of iets sportiefs gaat doen, het kan allemaal. Maar mooi weer zou wel fijn zijn, hierdoor komt de Expeditie DUIN beter tot zijn recht en vinden er meer ontmoetingen plaats.”

Annette’s favoriete herinnering aan Duin:
“Voor ons is het vooral dat je zo met de kleinkinderen naar het strand loopt, om te voetballen, vliegeren, zwemmen, zandkasteeltjes te bouwen en te suppen. Maar je kunt ook eten rondom de Duinhal met de diverse restaurants en heerlijke terrassen. Het wordt steeds mooier”

Bijhorend nieuws en programma

Er zijn geen programma’s of blogposts gevonden