Cultuur Club Poort

Cultuur Club Poort is een pilot van sociaal en culturele partners die programma aanbieden in Almere Poort. Sinds oktober 2023 is in opdracht van de gemeente Almere onder leiding van Mira Ticheler vol passie gewerkt aan het zichtbaar maken en versterken van het sociaal en cultureel programma van Almere Poort. De opdracht van de gemeente eindigt in december 2023.

maker

Er is gezocht naar middelen om de betrokkenheid en inzet die is opgebouwd tijdens deze pilot voort te zetten. Eind december 2023 is uitvoerbudget beschikbaar gesteld door het gebiedskantoor Almere Poort en StrandLAB. Hierdoor kan de pilot in afgeslankte vorm worden verlengd tot 1 april 2024. Dit betekent dat er tot 1 april elke maand een UIT-in poort poster verschijnt in de straten van Almere Poort en via deze website en op de social media. Achter de schermen wordt gezocht naar manieren en middelen om de inzichten uit de pilot Cultuur Club Poort te verzilveren en mee te nemen naar de toekomst.

De partners verbonden aan de pilot Cultuur Club Poort zijn: Tiny Church (Schone Poort), Pygmalion Poort, Atelier Ailyne, alaMira, Yemanja, De Nieuwe Bibliotheek, Duinhal (ondernemers), Club Duin (bewonersinitiatief), Stad & Natuur Almere, Podium Poort, De Schoor, PoortNieuws, Zuyder, United Dance Almere, Kleur in Cultuur, De Wegwijzer, Poorthuis, Vis à Vis, Cultuurfonds Almere en StrandLAB.

Bijhorend nieuws en programma