Paul Kösters

Paul Kösters is een van de vrijwilligers die Expeditie DUIN mogelijk maakt.

maker

Hij is in 2017 in Almere DUIN komen wonen, omdat de sfeer hem zo aansprak in de buurt. Inmiddels woont hij al bijna zeven jaar in Duin. Paul legt uit waarom hij zo graag meewerkt aan Expeditie DUIN: “Ik vind dat er in Duin te weinig activiteiten zijn en ik mis een onderkomen in en voor de buurt. Met de expeditie mobiliseer je een deel van de bewoners.”

Ook hoopt hij dat Expeditie DUIN zorgt voor meer verbinding in de wijk. “Toen de huizen opgeleverd waren en de bewoners allemaal tegelijk hier kwamen wonen, was de band tussen de bewoners best groot. Na verloop van tijd zie je dat wat terugvallen.”

Hij roept dan ook op om langs te komen tijdens Expeditie DUIN op 20 mei: “Bewoners, kom gezellig langs om medebewoners te ontmoeten en leuke activiteiten in de wijk te steunen.”

Paul’s favoriete herinnering aan Duin:
“Ik woon hier nu 7 jaar en het leukst vond ik om de wijk te zien groeien. Ik herinner me nog dat Noorderduin, Boomrijk en ook Zandpoort nog kale zandvlaktes waren. Blij waren we met de winkels en de horeca onder de flats. En nog steeds ontwikkelt de wijk in alle richtingen.”

Bijhorend nieuws en programma

Er zijn geen programma’s of blogposts gevonden