Su Bray

Su Bray is één van de vrijwilligers die Expeditie DUIN mogelijk maakt.

maker

Als mede-initiatiefnemer van verschillende initiatieven in Duin zoals The Longest Picnic en Club DUIN, is Su geïnspireerd om activiteiten te organiseren die verbinding mogelijk maken in de wijk. “Verbinding is niet iets dat je kunt voor anderen creëren.”

Maar het interesseert mij persoonlijk om te ervaren en te verkennen hoe het ontstaat en wat dat mogelijk maakt. Het boeit mij, inspireert mij, en geeft mij energie om activiteiten met anderen te organiseren waarbij we dat mogelijk kunnen ontdekken” Ze kan dan ook niet ontbreken in het lijstje van vrijwilligers van Expeditie DUIN.

“Ik ben really happy dat StrandLAB bijna letterlijk op onze stoep is, en samen met bewoners dit kleinschalige evenement wil organiseren, recht voor onze voordeur. Een event om elkaar te leren kennen en te verbinden op een laagdrempelige, toegankelijke manier.”

Dat verbinden, leren kennen en samen tot stand brengen en organiseren vindt Su inspirerend: dat ze tijdens Expeditie DUIN bij de vijver in Duin staat met een inspiratie- en informatiekraam, samen met de groep van Club Duin. “Het idee voor de kraam is nog niet helemaal af, maar we willen een fijne plek creëren waar ideeën, wensen en mogelijkheden besproken kunnen worden.”

Su’s favoriete herinnering aan Duin:
“Ik vond de opstartende energie die de buurt uitstraalde mooi. Voor mij straalt een nieuw begin het gevoel van ‘alles is mogelijk’ uit. Daar hou ik van: ontdekken, nieuw, verkennen en dat samen met anderen. Ondertussen koester ik de relaties die zijn ontstaan, de groeiende vriendschappen, de verbindingen die er nog niet zijn en zullen komen. En wat daaruit weer zal ontstaan.”

Bijhorend nieuws en programma

Er zijn geen programma’s of blogposts gevonden