Theun Karelse

Programmamaker Theun Karelse dompelt zich onder in de wereld van de otter, één van de gidsdieren voor de stadsontwikkeling van Almere. Om dichterbij de leefwereld van de otter te komen gaat Theun aan de slag met vragen zoals: welke invloed heeft de otter op de Flevolandse omgeving?

maker

Om antwoorden te krijgen zal hij met alle zintuigen werken; Theun duikt dus niet alleen in de boeken, maar ook in de wateren van Almere.

Over de maker:
Theun Karelse werkt als kunstenaar en legt verbindingen tussen kunst, omgeving, technologie, archeologie en natuur. Hij werkt aan ecosystemen- en landschapsregeneratie in Europa, India en Afrika. Zijn buitenstudio bestaat uit verschillende tuinen die hij gebruikt als proeftuinen voor stedelijke biodiversiteit, klimaatadaptatie en inheemse kennissystemen. Daarnaast is hij bestuurslid van Embassy of the Earth en onderdeel van het Toekomst van de Delta-team op de Ambassade van de Noordzee.

Wil je meer over het werk van Theun zien? Volg hem dan op Instagram @theunkarelse of op Mastadon @theun@fo.am of kijk op zijn website www.theunkarelse.net.

Bijhorend nieuws en programma

Er zijn geen programma’s of blogposts gevonden