SLA_1080_2022-F-Voedselmuseum

za 14 en zo 15 van 15.00 tot 16.00 uur

Rondleiding in Voedselmuseum

Wist je dat er een voedselmuseum in Nederland is? Voedselmuseum ’n Wilde Keuze ligt in de voortuin van Almere, net achter het Almeerderstrand, op het landje van Theatergezelschap Vis à Vis. Vanaf verzamelplaats Atelier StrandLAB loop je gezamenlijk in 5 minuten naar het Voedselmuseum. Robin Vroom, oprichter van het museum, wacht je daar op en vertelt je alles over dit buitengewone museum.

Bezoek het Voedselmuseum

Zaterdag 14 mei van 15.00 tot 16.00 uur. Bestel hier je ticket.
Zondag 15 mei van 15.00 tot 16.00 uur. Bestel hier je ticket.
Verzamelen: Atelier StrandLAB.
Deelname is gratis maar je moet wel reserveren.
De rondleiding is geschikt voor alle leeftijden.

Over het Voedselmuseum

Bij de eerste versie van Het Voedselmuseum, ‘n Wilde Keuze zijn er vier voedselwerelden te ontdekken; het Aardehuis, het Medicijnhuis, het Waterhuis en het Verhalenhuis. Deze werelden zijn gebaseerd op thema’s die momenteel relevant zijn in het Nederlandse voedselsysteem. Ontdek op een speelse en interactieve manier de veelzijdigheid van ons voedselsysteem. 

StrandLAB Festival

Deze activiteit is onderdeel van StrandLAB Festival aan het IJmeer op 13, 14 en 15 mei. Tijdens deze driedaagse stellen we het IJmeer centraal. Liefhebbers van kunst en natuur kunnen genieten van een kleinschalig maar divers programma bij StrandLAB. Meer weten over het programma? Lees dan hier meer.