Samenwerkingen

Bij StrandLAB geloven we in samenwerken en verbinden van mensen uit verschillende vakgebieden. Onze culturele plek groeit dankzij onze samenwerkingen met lokale en (inter)nationale partners. Zo maken we bijzondere programma’s die de gemeenschap en de stad Almere positief beïnvloeden. We staan open voor nieuwe partners om samen de Almeerse en Flevolandse culturele uitstraling te versterken.

We werken onder andere samen in het nieuwe samenwerkingsverbond Flevolab (Suburbia, BonteHond, 2turvenhoog, Vis a vis en StrandLAB), Netwerk Kustzone Poort Almere, DOCA (Directeuren Overleg Cultuur Almere) en met het cluster gebiedsontwikkeling Kuszone Poort.

Daarnaast werken we voor ons programma op inhoud samen met onder meer Urban Greeners, Land Art Flevoland, M. meer dan een museum, Stad & Natuur, Scouting Novo Mundo, Atelier AM, Oerol Festival, Festival Over het IJ, Reinwardt Academie, FOAM, ArtEZ Zwolle en AHK. Door deze samenwerkingen zijn we in staat om cultureel Almere op de kaart te zetten. 

Voor de culturele ontwikkeling van het Almeerderstrand zijn we altijd op zoek naar nieuwe verbindingen. Sta jij open voor nieuwe ontmoetingen en samenwerking? Stuur dan een mail naar info@strandlab-almere.nl. We zien je graag op het Almeerderstrand!