SLA_1080_-SLA-Suprise-night

Kom naar de tweede StrandLAB Surprise Night!

De tweede StrandLAB Surprise Night staat voor de deur! Donderdag 6 juni is iedereen weer uitgenodigd om aan te schuiven in strandrestaurant Poortdok. Het Programmeursgilde organiseert deze editie. Zij presenteren Ally’s Goud, een reallife culturele uitgaansagenda van Almere. Bestel nu je (gratis) kaartje.

Eindelijk eens geen eindeloze stroom van nieuwsbrieven en socials doorploeteren. Tijdens Ally’s Goud hoor je de stemmen en ontmoet je de gezichten van de makers achter toffe culturele evenementen in Almere. Een razendsnelle talkshow waarin de makers, organisators en programmeurs in een paar minuten tijd jou vertellen wat je niet moet missen deze zomer. Op het programma staan spraakmakende organisatoren, artiesten, kunstenaars en andere ‘Almeerders die het kunnen weten’. Denk aan Broke Ass Millionaires, Gestrand Festival, Groot Wild, The Dreamers magazine, theatergezelschap Vis à Vis, New Grounds Festival en Suburbia in de Buurt. De complete line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bestellen

Reserveer alvast donderdag 6 juni van 19.30–22.00 uur in je agenda en bestel je gratis kaartje via Eventbrite. Hou ook het Facebookevent in de gaten voor de laatste informatie.

Het Programmeursgilde

Het Programmeursgilde is een vakvereniging voor culturele programmamakers, opgericht door Aldo Bruining, Eva Verboon en Alexander van der Meer. Het bedenkt en organiseert events die verrassen binnen kunst, cultuur en nachtleven.