en hier eenheleboel tekst om te ziern wat er dan gebeurt met al die letters?

StrandLAB zoekt een office medewerker (m/v/x)

StrandLAB Almere is hét culturele buitenlaboratorium van Almere aan het IJmeer. Met het landschap van water en zand als decor en werkplaats, is het de plek voor try-outs en daarmee ontwikkelingslocatie voor opkomend talent en nieuwe kunstvormen. Het Almeerderstrand is sterk in ontwikkeling en staat over een aantal jaren landelijk bekend als een iconische, spannende en vernieuwende plek voor het maken én beleven van kunst en cultuur op locatie.

StrandLAB biedt opkomende en gevestigde kunstenaars, makers en wetenschappers een plek voor onderzoek en experiment. Zij biedt hen een publiek podium en netwerk door het organiseren van evenementen, workshops en activiteiten waarbij zij de resultaten van hun onderzoek actief met het publiek delen of autonoom tonen. StrandLAB werkt nauw samen met locatietheaters en festivalorganisaties als Oerol, Over ‘t IJ, Vis à vis, Bonte Hond, Suburbia en 2turvenhoog.

StrandLAB bestaat als project sinds 2017 en als stichting sinds 2020. Het team bestaat uit vier medewerkers: twee programmamakers, een medewerker bedrijfsvoering en een directeur bestuurder. StrandLAB werkt daarnaast op flexibele basis samen met verschillende zelfstandig professionals. Tijdens publieke bijeenkomsten wordt StrandLAB ondersteunt door vrijwilligers. De stichting wordt gecontroleerd door een Raad van Toezicht.

Ben jij:

  • flexibel in tijd en resultaatgericht?
  • accuraat en dienstverlenend? 
  • een zelfstandig aanpakker die graag samenwerkt met anderen?
  • een ervaren administrateur die houdt van orde én affiniteit heeft met cultuur?

Dan zoeken we jou!

Als facilitair en administratieve professional ondersteun je het team bij de administratie en het beheer en onderhoud van de faciliteiten. Je beheert de agenda, bent aanspreekpunt voor de verhuur én coördineert de schoonmaak van het atelier en werkplaats van StrandLAB. Je beantwoordt (online en offline) vragen van geïnteresseerden en geeft informatie over StrandLAB. Je bent als lid van het team flexibel inzetbaar voor tijdens activiteiten van StrandLAB. Bij bijzondere bijeenkomsten ben je inzetbaar als gastvrouw/-heer of notulist. Heb jij naast ruime ervaring met administratie affiniteit bij het ondersteunen en begeleiden van producties? Of heb je juist affiniteit en ervaring met de technisch beheer en onderhoud van online programma’s en systemen dan heeft dat voor ons een pré voor de mogelijkheden voor de toekomst.

We bieden jou:

  • een aanstelling voor 8 uur per week (afhankelijk van kennis, ervaring en vaardigheden is uitbreiding van uren op termijn bespreekbaar).
  • een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging, waarbij een start op factuurbasis tot de mogelijkheden behoort. Onze voorkeur gaat uit naar het aangaan van een dienstverband.
  • een dynamische werkplek, betrokken collega’s, een uitdagend programma en ruimte om je te ontwikkelen. 
  • een baan waarmee je impact hebt op de ontwikkeling van het Almeerderstrand en cultuur in Almere.
  • een salaris met goede arbeidsvoorwaarden – afhankelijk van ervaring ca.€2.248,- tot € 2.804,- (38 uur p.w.)

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een sollicitatie met motivatie en compact cv naar  o.v.v. Vacature office medewerker. 

Voor meer informatie over de vacature of over StrandLAB Almere, bekijk onze website www.strandlab-almere.nl of neem contact op met Marieke Breed, marieke@strandlab-almere.nl.