Verdwalen in Labyrinth of the Senses

Stichting CitySenses is begonnen met de bouw van hun zintuigenlabyrint. Vanuit verschillende ateliers in de stad wordt toegewerkt naar een mobiele kunstinstallatie met ‘kamers’ die de zintuigen prikkelen. Vanaf april werken er ook kunstenaars bij StrandLAB Almere.

In een atelier op het Almeerderstrand bouwt CitySenses vanaf april aan een proefopstelling van Labyrinth of the Senses [LotS] om de zintuigen smaak, tast en geur te testen met publiek. Over de testmomenten in juni en juli vertellen we een volgende keer meer. In september opent het definitieve doolhof in Almere Centrum.

Zintuigkamers

Het Labyrinth of the Senses is een lokaal initiatief van kunstenaars uit Almere en is in januari 2019 van start gegaan na een succesvolle crowdfundingscampagne en bijdragen van betrokken partners. In het labyrint komen vijf kamers: Taste, Sound, Touch, Scent en Color. Een looproute leidt je langs de verschillende ruimtes, waar al je zintuigen geprikkeld worden en je als bezoeker telkens wordt verrast.

Opening

Het definitieve doolhof opent tijdens het theater en muziekweekend op 27 september 2019 in Almere Centrum. Kijk voor meer informatie op de website www.citysenses.nl.