SLA_1080_2020-3-Suburbia-in-de-buurt

6 en 7 augustus

Vertel Suburbia in de Buurt hoe jij je toekomst ziet

Suburbia in de Buurt zoekt Almeerders om mee in gesprek te gaan over Almere, de toekomst en alles daartussenin. Wat zal er bijvoorbeeld veranderen aan Almere en wat zal er altijd hetzelfde blijven? Wat gun je de stad in de toekomst? Wat zijn je eigen dromen en plannen? Draag je deze al je hele leven met je mee of zijn ze nog niet lang geleden ontstaan? Ligt jouw toekomst in Almere?

Kom je langs?

Heb jij een leuk verhaal, een sterke mening over (de toekomst van) Almere of gewoon zin in een gezellig gesprek? Meld je dan aan met een mail aan tessa@theatergroepsuburbia.nl. Op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus werkt Suburbia in de Buurt tussen 10.00 en 17.00 uur in Atelier StrandLAB en we plannen je graag in voor een gesprek.

Almere mijn Toekomst

De verhalen die Suburbia in de Buurt verzamelt vormen de basis voor de voorstelling Almere mijn Toekomst, die in november te zien is in KAF. Dit is het vervolg op de voorstellingen Almere mijn Thuis (2018) en Almere mijn Trots (2019). Ook voor deze voorstellingen werden verhalen verzameld over het leven in en rondom Almere. Alle verhalen zijn te lezen op www.suburbiaindebuurt.nl. Suburbia in de Buurt haalt de komende periode verhalen op in alle stadsdelen van Almere.