In maart dit jaar is StrandLAB Almere gestart met het testen van culturele, sportieve en recreatieve initiatieven op en rond het Almeerderstrand zoals Gluren bij de Buren, de Awesome Almere Pitch Night, StrandSafari en UrbanCampsite.

Zo testen we wat het beste past bij het gebied en hoe er een ‘buitenlaboratorium voor cultuur’ op het strand kan ontstaan dat aansluit bij creatieven, ondernemers, bewoners en bezoekers. StrandLAB wil eraan bijdragen dat het Almeerderstrand en omgeving een bruisend gebied wordt dat voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk is én dat Almere als culturele bestemming op de kaart zet.

Dit ambitieuze plan willen we samen met bewoners, ondernemers, kunstenaars en bestuurders realiseren. Daarom willen we je vragen wat jij van StrandLAB vindt, zodat we met jouw input weer verder kunnen.

Het zijn vijf vragen en het invullen duurt nog geen minuut! Je maakt kans op twee special guest tickets voor de nieuwe voorstelling Robot van Vis à Vis op het Almeerderstrand vanaf mei 2019.

Alvast bedankt!

Team StrandLAB Almere